Θρυλική τριάδα στην σκηνή του Βέρτη - Έγινε το «έλα να δεις» - Με παρουσιάστρια κυπριακού καναλιού - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/6/18

Θρυλική τριάδα στην σκηνή του Βέρτη - Έγινε το «έλα να δεις» - Με παρουσιάστρια κυπριακού καναλιού


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε μια πετυχημένη σεζόν στο Yton για τον Νίκο Βέρτη. Στην τελευταία του παράσταση έγινε το «έλα να δεις», όταν ο 41χρονος τραγουδιστής κάλεσε στην σκηνή δυο ξεχωριστές προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας.

Ένα κατάμεστο μαγαζί αντίκρισε στην τελευταία του παράσταση ο Νίκος Βέρτης - όπως και κάθε εβδομάδα άλλωστε. Οι παρευρισκόμενοι ήταν διψασμένοι για λίγη παραπάνω «καψούρα», για λίγο «πόνο» και η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα, όταν ανέβηκε στην σκηνή...

... ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Η απόλυτη μουσική τριπλέτα έκανε ένα «throwback» σε μερικές αξέχαστες μουσικές επιτυχίες λίγο μετά τις 4:30. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε από τις εκτελέσεις των τριών καλλιτεχνών και ανταπέδωσε με θερμό χειροκρότημα.

Να σημειωθεί ότι ο κεντρικός τραγουδιστής της παράστασης κατέβηκε ουκ ολίγες φορές από την σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τον Μαζωνάκη στο τραπέζι που καθόταν ο τελευταίος. Γενικότερα, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, ο οποίος πλησίασε ασφυκτικά τους δυο τραγουδιστές για ένα «story».Λίγο πριν τις 5 ο Νίκος Βέρτης έμεινε και πάλι μόνος στην σκηνή για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα μαζί με τον Βαγγέλη Κακουριώτη, την Κατερίνα Λιόλιου, τον Δημήτρη Καραδήμο και την υπόλοιπη ομάδα.

Εκλεκτές παρουσίες που έλαμψαν

Αρκετοί διάσημοι παρευρέθηκαν στην τελευταία παράσταση του Νίκου Βέρτη, όπως ήταν φυσικό.

Ανάμεσα στα πρώτα τραπέζια βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μόλις είχε επιστρέψει από το εξωτερικό. Την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Plus TV και ομολογουμένως ξεχώρισε με την παρουσία της στο μαγαζί.

Λίγο πιο πίσω το ChNews εντόπισε την Ράνια Κωστάκη, καθώς και την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία πανηγύρισε το Champions League.


Post Top Ad


-->