Θλίψη στο ΤΕΠΑΚ για τον χαμό της Κωνσταντίνας - Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις σπουδές της - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

25/6/18

Θλίψη στο ΤΕΠΑΚ για τον χαμό της Κωνσταντίνας - Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις σπουδές τηςΤο ΤΕΠΑΚ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Κωνσταντίνας Μιλτιάδους η οποία «έφυγε» μετά από μάχη που έδωσε με σοβαρή ασθένεια για να κρατηθεί στην ζωή. H 25χρονη ήταν κόρη του γνωστού δικηγόρου της Πάφου Μίλτου Μιλτιάδου.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου πενθούν για τον χαμό της Κωνσταντίνας Μιλτιάδους, η οποία έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, 22 Ιουνίου.


Η Κωνσταντίνα Μιλτιάδους, πτυχιούχος Παιδαγωγικών του Πανεπιστημίου Κύπρου, φοιτούσε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας» του ΤΕΠΑΚ, αλλά λόγω του προβλήματος υγείας δε μπόρεσε να ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών της.

Τον τελευταίο καιρό βρισκόταν στο Ισραήλ για θεραπεία, δυστυχώς όμως η Κωνσταντίνα δεν κατάφερε να βγει νικήτρια, φεύγοντας τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Η κηδεία της Κωνσταντίνας θα γίνει σήμερα, Δευτέρα (25/6) στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Γεροσκήπου. Αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι.

Ολόκληρη η Πανεπιστημιακή κοινότητα εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της.reporter.com.cy

Post Top Ad


-->