Θέκλα Πετρίδου: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της που μας συγκίνησαν - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/6/18

Θέκλα Πετρίδου: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της που μας συγκίνησανΕίναι σίγουρα ένα από τα πιο... "ατίθασα" και αυθεντικά πρόσωπα της Κυπριακής τηλεόρασης.

Ο λόγος φυσικά για την Θέκλα Πετρίδου, την οποία αγαπήσαμε μέσα από την ιδιότητά της ως ψυχολόγος, ενώ τον τελευταίο καιρό την απολαμβάνουμε και ως παρουσιάστρια στην δική της εκπομπή. Παρόλα αυτά, η πολυδιάσταστη προσωπικότητά της, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, αφού, μόλις ολοκλήρωσε το δεύτερό της βιβλίο, και ξεκίνησε να γράφει το τρίτο!

Η ίδια, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα όσα έζησε αυτό τον καιρό, μέχρι τη μέρα που ολοκλήρωσε το βιβλίο της.

Ειλικρινής και αυθόρμητη όπως πάντα, έκανε την δική της "κατάθεση ψυχής" για την στήριξη και την αγάπη που δέχτηκε όλο αυτό τον καιρό από τον σύντροφό της Παναγιώτη, ο οποίος στάθηκε δίπλα της σαν βράχος, από την πρώτη στιγμή, αποδεικνύοντας τελικά πως ... πίσω από κάθε πετυχημένη γυναίκα, κρύβεται πάντα ένας δυναμικός και στοργικός άντρας!


Η ίδια η Θέκλα έγραψε μεταξύ άλλων:

    "Ξανάρχισα να γράφω. Γνωρίζω πως μόνο όσους λειτουργεί το μυαλό τους με παρόμοιο τρόπο θα με καταλάβουν. Οι υπόλοιποι θα με πείτε μαζόχα.
    Ο Παναγιώτης πάντως με κατάλαβε και θα με στηρίξει. Όπως με στήριξε και στη συγγραφή των προηγούμενων δύο βιβλίων. Αν δεν είχα τον Παναγιώτη συνοδοιπόρο και σύντροφο δεν θα τα έβγαζα πέρα. Επειδή όταν γράφεις, πιάνει σε η πελλάρα, στα μέσα της νύχτας σηκώνεσαι κι αρχίζεις να πληκτρολογείς, ξεχνάς πως έχεις άλλες ευθύνες και υποχρεώσεις, παρασύρεσαι από το γράψιμο. Ο Παναγιώτης βράχος εκεί να με θυμίζει να τρώω, να πίνω νερό, να μαγειρεύει να τρώμε, να ψωνίζει τα πάντα για το σπίτι,να αναλαμβάνει τα πάντα μέσα στο σπίτι, να είναι πρόθυμος να φέρει εις πέρας όλες τις πρακτικές υποχρεώσεις μας ως ζευγάρι. Χωρίς τον Παναγιώτη δεν θα μπορούσα να τελειώσω ένα βιβλίο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και εν μέσω τηλεοπτικής σεζόν. Με τίποτα.
    Όταν βλέπουμε ένα ζευγάρι και ο ένας δουλεύει πιο πολλές ώρες και ο άλλος λιγότερες, ή ο ένας βγάζει πιο πολλά λεφτά και ο άλλος λιγότερα, ας μην υποθέτουμε αυτόματα πως την αξία έχει αυτός που φαίνεται προς τα έξω πως δουλεύει περισσότερο. Και λένε πως πίσω από έναν πετυχημένο άνδρα κρύβεται μια πετυχημένη γυναίκα. Δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό. Αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι πως δίπλα μου και συνυπεύθυνος για όσα πετυχαίνω τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο σύντροφος μου, τον οποίο αγαπώ, εκτιμώ και σέβομαι και νιώθω ευγνώμων που τον έστειλε ο Θεός στη ζωή μου, την κατάλληλη στιγμή. Και για εκείνον και για εμένα.
    Ήθελα να τα πω. Και τα είπα και τωρά πάω να γράψω".Δείτε την σχετική ανάρτηση:


alphanews.live

Post Top Ad


-->