«Θέκλα μιλάμε ανοιχτά»: Διευθυντής σχολείου φιμώνει εκπαιδευτικούς – Γονείς κακοποιούν τα παιδιά τους - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/6/18

«Θέκλα μιλάμε ανοιχτά»: Διευθυντής σχολείου φιμώνει εκπαιδευτικούς – Γονείς κακοποιούν τα παιδιά τους«Κάνετε τα στραβά μάτια» – Η αντίδραση της Θέκλας στα ανησυχητικά μηνύματα

Στην εκπομπή της Θέκλας Πετρίδου την Δευτέρα (11/6), το θέμα συζήτησης οι τοξικοί γονείς. Ένα μήνυμα που έφθασε στην Θέκλα Πετρίδου από εκπαιδευτικό συγκλονίζει, αφού διευθυντής σχολείου σταμάτησε εκπαιδευτικούς να προβούν σε καταγγελία εναντίον γονιών που κακοποιούν τα παιδιά τους.


Σύμφωνα με το μήνυμα της εκπαιδευτικού, μαθητής είχε σημάδια κακοποίησης και ο διευθυντής της απαγόρευσε να καταγγείλει το περιστατικό. Ο διευθυντής ανάφερε στους εκπαιδευτικούς πως δεχόταν απειλές από τους γονείς για να μην μιλήσουν, ενώ σκεφτόταν περισσότερο την εικόνα του σχολείου.

Η Θέκλα Πετρίδου πήρε θέση για το περιστατικό τονίζοντας πως ο εκπαιδευτικός που πέφτει στην αντίληψη του πως υπάρχει βία σε μαθητή, είναι υποχρεωμένος να το καταγγείλει αλλιώς θα έχει συνέπειες.

Δείτε παρακάτω τα απίστευτα μηνύματα – αποκαλύψεις:tothemaonline.com

Post Top Ad


-->