Σκάνδαλο στο Power of Love! Το ψεύτικο ζευγάρι και η φωτογραφία ντοκουμέντο παίκτριας με τον πραγματικό της σύντροφο! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/6/18

Σκάνδαλο στο Power of Love! Το ψεύτικο ζευγάρι και η φωτογραφία ντοκουμέντο παίκτριας με τον πραγματικό της σύντροφο!


Oρισμένοι παίκτες δεν ήταν ποτέ ζευγάρι,ούτε είναι. Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ στo Youweekly.gr, με ομοφυλόφιλο παίκτη ο οποίος το παίζει σύντροφος μίας κοπέλας από το σπίτι. Βέβαια και η παίκτρια γνωρίζει την ταυτότητα του , αλλά έχουν συνεννοηθεί να το παίζουν ζευγάρι.
Μετά από αυτά, βγαίνει άλλο ένα ψέμα στην δημοσιότητα και αφορά την Βίβιαν, την παίκτρια που αποχώρησε την Παρασκευή από το Power of Love. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει και στο παρελθόν εδώ στο Youweekly.gr η συγκεκριμένη παίκτρια όταν έφευγε με άδεια από το σπίτι της αγάπης και επέστρεφε για Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, συναντιόταν με τον πρώην σύντροφο της. Μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον της μας είχαν αποκαλύψει πως ποτέ οι δυο τους δεν είχαν χωρίσει και πως η Βίβιαν μπήκε για διαφημιστικούς λόγους στο παιχνίδι.
Αυτό αποδείχθηκε και από τις δημόσιες καταγγελίες του Νίκου, στο Gala της Παρασκευής ο οποίος συνδέθηκε με το σπίτι και αποκάλυψε δημόσια ότι τον χρησιμοποίησε για να γίνει γνωστή και να αυξηθούν οι δουλειές της.

Εν τέλη; Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν καθώς η Βίβιαν, λίγο μετά αφότου αποχώρησε από το Power of Love δημοσίευσε μία φωτογραφίες που φιλιέται με τον σύντροφο της, ξεσκεπάζοντας την αλήθεια...
youweekly.gr

Post Top Ad


-->