Συγκλονίζει ο Κύπριος πατέρας που σκότωσε το παιδάκι του βάζοντας όπισθεν - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/6/18

Συγκλονίζει ο Κύπριος πατέρας που σκότωσε το παιδάκι του βάζοντας όπισθεν


Η τραγική είδηση έτυχε αναπαραγωγής από όλα τα ΜΜΕ σε Κύπρο και Βρετανία, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που ο κύριος Στέλιος Καρσάς μίλησε για την απώλεια αυτή μπροστά από μια κάμερα.Ο χαροκαμένος πατέρας που άθελα του, σκότωσε τoν 18 μηνών γιο του, βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο» αναζητώντας  την δίδυμη αδελφή του (μαζί με άλλα 4 αδέλφια του) και σε κάποια στιγμή ειπώθηκε πως το τελευταίο διάστημα πέρασε πολύ δύσκολα.

Εκεί ο 58χρονος Κύπριος λύγισε και μίλησε για το τραγικό περιστατικό και την απώλεια του μόλις 1,5 ετών γιου του που τον στιγμάτισε ενώ αναφέρθηκε και στα λεπτά εκείνα που έγινε το μοιραίο.

«Πρόσφατα έχασα και τον μικρό μου…αυτό με ράγισε» ήταν τα λόγια του κύριου Καρσά που πρόσθεσε πως ο μικρούλης Στέλιος βγήκε ξαφνικά από το μαγαζί και στάθηκε πίσω από το αυτοκίνητο. Ο ίδιος λόγω του μικρού ύψος και των σκουρόχρωμων ρούχων δεν το πρόσεξε με αποτέλεσμα το παιδάκι να χάσει τη ζωή του.

Να θυμίσουμε ότι το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη (21/12/17) στο Μίνστερλι, ένα μικρό χωριό στην Αγγλία, και συγκεκριμένα σε πρατήριο βενζίνης, κοντά στο εστιατόριο που ανήκει στην οικογένειά του.

ilovestyle.com

Post Top Ad


-->