Ραγίζει καρδιές! Το μήνυμα του Δημήτρη Αποστόλου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/6/18

Ραγίζει καρδιές! Το μήνυμα του Δημήτρη Αποστόλου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο!Δέκα χρόνια πέρασαν από τον τραγικό θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο!

Ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό στις δυο μεγάλες παραγωγές «Δυο ξένοι» και οι «Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», έγραψε ένα μήνυμα στο facebook και πραγματικά συγκλόνισε με τα όσα ανέφερε!


«Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας…Α ρε Νικόλα…σαν σήμερα έφυγε βασανισμένο το κορμί σου…γιατί η ψυχή βασανιζόταν χρόνια…είναι κάτι ώρες που δεν φεύγεις από το μυαλό μου…σε θυμάμαι να λάμπεις δίπλα στη Εβελίνα…αυτό το ζήσαν όλοι..τα καλύτερα όμως τα άφησες για μας…τα γέλια μας στο Γαλαξίδι…τα τραγούδια της Χαρούλας στο μπαλκόνι στο Μετς…τα ιταλικά 45αρακια που γεννάγανε ποιητικούς ακροβατισμούς για να καταλήξουν στις μπαλαφάρες που λάτρευες…τα κλάματα στο ξαφνικό για μνήμες που δεν ξεθώριασαν μέσα σου…την αγκαλιά σου…και όσα δεν θέλω να μοιραστώ με κανένα γιατί ήταν δικά μας…φιλί στη ψυχούλα σου που ξέρω ποια πως δεν πονάει…» έγραφε στην λεζάντα! Δείτε την ανάρτηση του:'

youweekly.gr

Post Top Ad


-->