Νέα πυρά κατά Σωκράτη – Εκνευρισμένοι με τους θεατρινισμούς οι παίκτες του ‘Power of Love’ (ΒΙΝΤΕΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

22/6/18

Νέα πυρά κατά Σωκράτη – Εκνευρισμένοι με τους θεατρινισμούς οι παίκτες του ‘Power of Love’ (ΒΙΝΤΕΟ)Στον ημιτελικό του ριάλιτι θα γίνει του… Σωκράτη Ελ Γκαμαλί! Τεντωμένα τα νεύρα των παικτών στον ημιτελικό. 

Στα όριά τους φαίνεται να έχουν φτάσει οι συμπαίκτες του Σωκράτη, ο οποίος έχει βγάλει από τη φαρέτρα του όλα τα «όπλα» που έχει στη διάθεσή του ενόψει τελικά.

Η συμπεριφορά του, μάλον, δεν πείθει ότι είναι αυθεντική κι έτσι ο αμφιλεγόμενος παίκτης που έχει εμπλακεί ουκ ολίγες φορές σε κόντρες από την πρεμιέρα μέχρι σήμερα, βρίσκεται ακόμα μια φορά στο στόχαστρο.

Αφορμή για τον «πόλεμο» που θα παρακολουθήσουμε στο Gala της Παρασκευής (22/6), μία τοποθέτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που χαρακτήρισε τον Πάνο Ζάρλα και τη Στέλλα Μιζεράκη «το πιο αληθινό ζευγάρι».
Το σχόλιό του θεωρήθηκε προσβλητικό από την Κυριακή Tσανικίδη και, φυσικά, η Μαρία Μπακοδήμου δίνει συνέχεια στο θέμα κατά τη διεξαγωγή του ημιτελικού.

Ποιες μάσκες έχουν πέσει, ρωτά η παρουσιάστρια και ο Κυριάκος υποστηρίζει ότι ο συμπαίκτης του καπελώνει τους υπόλοιπους για να βγει μπροστά!

Η Κυριακή ξεσπά σε κλάματα, ο Σωκράτης ρωτά τους συμπαίκτες του αν θέλουν να αποχωρήσει και ο Παναγιώτης Θεόφιλος παίρνει θέση λέγοντάς του «κάνεις show τώρα».

H συνέχεια επί της οθόνης στο Gala του ημιτελικού από τη συχνότητα του Σίγμα.

Δείτε το τρέιλερ:

Post Top Ad


-->