Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός «καρφώνει» Power of Love και Μπακοδήμου! «Αν το κάνει για τα χρήματα...» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/6/18

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός «καρφώνει» Power of Love και Μπακοδήμου! «Αν το κάνει για τα χρήματα...»Μια συνέντευξη υπό βροχή έδωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ Στη Φωλιά των Κου Κου και στη Δήμητρα Καλφούντζου και μίλησε για όλους και για όλα!

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα ριάλιτι αγάπης, αλλά και τη φίλη της Μαρία Μπακοδήμου που παρουσιάζει το Power of Love!


«Δεν υπάρχει αγάπη. Είναι κάτι άλλο. Κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό ή στην ανατροφή; Να το κοιτάξουμε πρέπει. Είναι ντροπή! Γιατί μετά από λίγο, όταν χάσεις αυτά τα λεπτά της δημοσιότητας είσαι μόνος και έρημος και άνεργος. Πιστεύεις ότι τι θα γίνει με το ότι φάνηκες; Το έχω ξαναπεί… είπε για το Γιώργο Αγγελόπουλο.

Για τη Μαρία Μπακοδήμου είπε: «Είναι η δουλειά της αυτή. Εάν κρίνει ότι στη ζωή της και τα χρήματα που θα πάρει, γιατί είναι η δουλειά της αυτή, θα κάνει αυτό… θα κάνει αυτό! Δεν πλασάρει η Μαρία τα πρότυπα. Η Μαρία έχει δυο γιους και σαν μάνα είναι καταπληκτική» σχολίασε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.
youweekly.gr

Post Top Ad


-->