Απίστευτο «άδειασμα» της Μαρίνας από τον πρώην της! «Κάγκελο» οι παίκτες του Power of Love - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/6/18

Απίστευτο «άδειασμα» της Μαρίνας από τον πρώην της! «Κάγκελο» οι παίκτες του Power of LoveΠαγωμάρα στο σπίτι του «Power of Love» προκάλεσε η είσοδος του Ισαάκ Σεμερτζίδη, που είπε τα πράγματα με τ΄όνομά τους και άφησε τους πάντες αποσβολωμένους.

Ο Ισαάκ κατέβηκε ξανά τις σκάλες του σπιτιού στο επεισόδιο της Πέμπτης (07/06), αλλά οι πρώην συμπαίκτες του δεν φάνηκαν να χαίρονται ιδιαίτερα που τον έβλεπαν ξανά.

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε να ξεκαθαριστεί η σχέση του με τη Μαρίνα Βεαζόγλου, γεγονός που προκάλεσε μια αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο, μπροστά στα μάτια του Αλέξανδρου Νατσάκου.


«Όταν μπήκε ο Ισαάκ μέσα στο παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι μου πέρασε αδιάφορο, αλλά όπως καταλάβαμε μπήκε πάλι με έπαρση, όπως είχε κάνει και στην αρχή, το κατάλαβαν όλα τα παιδιά, οπότε δεν μου έκανε καμία απολύτως εντύπωση» σχολίασε η παίκτρια.

Από την πλευρά του, ο Ισαάκ υπονόησε ότι το ενδιαφέρον και η θλίψη της Μαρίνας όταν αποχώρησε δεν τον έπεισαν, ενώ δεν δίστασε να την κατηγορήσει για επιπολαιότητα.

Δείτε όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο:tothemaonline.com

Post Top Ad


-->