Πουλήθηκε η βίλα του Κωστόπουλου στη Φιλοθέη! Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/6/18

Πουλήθηκε η βίλα του Κωστόπουλου στη Φιλοθέη! Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης;Η πολυτελής κατοικία στη Φιλοθέη του άλλοτε πανίσχυρου εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου, πουλήθηκε στον αντιπρόεδρο της Jumbo Ευάγγελο Παπαευαγγέλου για τέσσερα εκατομμύρια εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Πρόκειται για μια εκπληκτική κατοικία που εκτείνεται σε 1250 τ.μ. στην οποία έχουν δοθεί μυθικά πάρτι από το ζεύγος Κωστόπουλος-Μπαλατσινού, όταν όλα κυλούσαν ιδανικά στην ζωή τους.


Ο πρώην ισχυρός εκδότης ζούσε στη βίλα μαζί με την οικογένεια του, όμως μετά τη χρεωκοπία της ΙΜΑΚΟ πέρασε στα χέρια χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Η οικογένεια Κωστόπουλου έμεινε στη βίλα αρκετούς μήνες και αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν όταν η τράπεζα αποφάσισε να το πουλήσει με αρχική τιμή άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Η κατοικία δεν βγήκε σε πλειστηριασμό και ο Ευάγγελος Παπαευαγγέλου διαπραγματεύτηκε την τιμή και αγόρασε το ακίνητο, έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων εφτακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Ο Παπαευαγγέλου είναι αντιπρόεδρος της Jumbo, είναι παντρεμένος με Μυκονιάτισα και έχει αποκτήσει δύο κόρες. Σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά, και από τα φοιτητικά του χρόνια δούλευε στο εργοστάσιο παχνιδιών Fino, του θείου του Χρήστου Παπαευαγγέλου.


youweekly.gr

Post Top Ad


-->