Πασίγνωστη τραγουδίστρια εξομολογείται: «Η μητέρα μου έκανε τάμα για να...» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/6/18

Πασίγνωστη τραγουδίστρια εξομολογείται: «Η μητέρα μου έκανε τάμα για να...»

Σε ένα post που... συγκλονίζει προχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδη αποκαλύπτοντας περιπέτεια με την υγεία της σε νεαρή ηλικία.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συμβαίνει στην Αγγελική Ηλιάδη. Όταν ήταν τριών ετών, είχε καταπιεί ένα κέρμα, το οποίο κόλλησε στην καρδιά της. Η ιστορία της τραγουδίστριας σοκάρει. 

Η μητέρα της έκανε τάμα στην Παναγία της Τήνου για να μην χρειαστεί επέμβαση στην καρδιά, όπως αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη μέσω Instagram.Έγραψε χαρακτηριστικά: 

«Αξιώθηκα να πατήσω σε αυτό τον άγιο τόπο που τόσο δυνατά και έντονα νιώθεις την παρουσία της Παναγίας μας! να μουν τριών όταν ένα κέρμα κόλλησε στην καρδιά μου και η μητέρα μου απελπισμένη έκανε τάμα στην Παναγία της Τήνου… σίγουρη ότι θα με προστάτευε… θα απέφευγα την πολύ επικίνδυνη επέμβαση και όλα θα πήγαιναν καλά! Όπως κι έγινε φυσικά με την βοήθεια της! δεν θυμάμαι να σας πω… για ποσα χρονια μετά έβλεπα κάθε βράδυ την Παναγία να στέκεται δίπλα σε ένα μικρό εκκλησάκι με ένα καντηλάκι αναμμένο και να με κοιτά… ήξερα πάντα ότι καρτερικά με περίμενε κοντά της και νιώθω τέτοια ευτυχια…γαλήνη και ηρεμία στην ψυχή μου που επιτέλους βρέθηκα κοντά της και ενιωσα τόσο δυνατά την ευλογία και την προστασία που μου προσφέρει τόσα χρόνια… και θα μου προσφέρει για πάντα»!

Αξιώθηκα να πατήσω σε αυτό τον άγιο τόπο που τόσο δυνατά και έντονα νιώθεις την παρουσία της Παναγίας μας!να μουν τριών οταν ένα κέρμα κόλλησε στην καρδιά μου και η μητέρα μου απελπισμένη έκανε τάμα στην Παναγία της Τήνου...σίγουρη ότι θα με προστάτευε... θα απέφευγα την πολύ επικίνδυνη επέμβαση και όλα θα πήγαιναν καλά!οπως και έγινε φυσικα με την βοήθεια Της!δεν θυμάμαι να σας πως... για ποσα χρονια μετά έβλεπα κάθε βράδυ την Παναγία να στέκεται δίπλα σε ένα μικρό εκκλησάκι με ένα καντηλάκι αναμμένο και να με κοιτα...ήξερα πάντα ότι καρτερικά με περίμενε κοντά της ❤️ και νιώθω τέτοια ευτυχια...γαλήνη και ηρεμία στην ψυχή μου που επιτέλους βρέθηκα κοντά της και ενιωσα τόσο δυνατά την ευλογία και την προστασία που μου προσφέρει τόσα χρονια...και θα μου προσφέρει για πάντα ❤️
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) στις

Post Top Ad


-->