Οι ημέρες του Αγγελίδη στο κέντρο αποκατάστασης, η βόλτα και ο γιος του - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/6/18

Οι ημέρες του Αγγελίδη στο κέντρο αποκατάστασης, η βόλτα και ο γιος τουΟι ημέρες του Αγγελίδη στο κέντρο αποκατάστασης, η βόλτα και ο γιος του

Η βόλτα και ο γιός του “Κεφάλαιο Αγγελίδης”. Πόσο δύσκολο κεφάλαιο. Τι και πώς να γράψεις. Απο την μια το συναίσθημα και ένα μεγάλο “γιατί” κι απο την άλλη η υποχρέωση να ενημερώσεις τον κόσμο. Αδιέξοδο. Δίλημμα. Αλλά δυστυχώς οφείλουμε να γράψουμε, χωρίς να “βιάσουμε” την οικογενειακή γαλήνη του παρουσιαστή, την δική του και του παιδιού του. Οι ημέρες στο κέντρο αποκατάστασης είναι πολύ δύσκολες. Ζόρικες. Επίπονες. Στενάχωρες.


Η γυναίκα του πάντα εκεί. Εκεί και η αδερφή του. Ο γιός του όμως απέχει απο την όλη διαδικασία και επικοινωνει με τον πατέρα του μέσα απο βίντεος στα κινητά τηλέφωνα. Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου είναι στάσιμη. Παραμένει εξαιρετικά αδύνατος και πολλοί συγγενεις άλλων ασθενών όταν τον συναντούν στην καθημερινή απογευματινή βόλτα του με το αναπηρικό καροτσάκι δεν τον αναγνωρίζουν. Ο Κωνσταντίνος επικοινωνεί με τα μάτια, δεν μιλάει και οι φυσιοθεραπευτές έχουν μπεί τελευταία στην διαδικασία μυικής ενδυνάμωσης των άκρων. Σημαντικό ρόλο παίζει η γυναίκα του η οποία στέκεται βράχος στην όλη διαδικασία, προσπαθώντας να κρατήσει το ηθικό τόσο το δικό της αλλά και των συγγενών τους ψηλά.


wifinews.gr

Post Top Ad


-->