Οι φυλακισμένοι σε ρόλο Survivors για να δουν την οικογένεια τους - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/6/18

Οι φυλακισμένοι σε ρόλο Survivors για να δουν την οικογένεια τουςΜια ξεχωριστή και συνάμα ιδιαίτερη μέρα είχαν οι κρατούμενοι τον Κεντρικών Φυλακών, οι οποίοι έπαιξαν Survivor στο γήπεδο των Φυλακών.

Οι κρατούμενοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα απεξάρτησης «ΔΑΝΑΗ» χωρίστηκαν σε ομάδες των πέντε ατόμων και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για να κερδίσουν ένα έπαθλο που σίγουρα, τους έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο για να διαγωνιστούν.

Όπως τους ανακοινώθηκε από τη διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα μπορέσουν να καλέσουν την οικογένεια τους στην αίθουσα εκδηλώσεων των Κεντρικών Φυλακών για να γευματίσουν μαζί με φαγητό της επιλογής τους.


Με το πέρας της εκδήλωσης η Διευθύντρια των Φυλακών συνεχάρη άπαντες για την άψογη εκδήλωση και έκανε ειδική αναφορά στη μάχη που δινεται από το Τμήμα Φυλακών ενάντια στα ναρκωτικά. Η Άννα Αριστοτέλους εξήγησε ότι η μάχη ενάντια στα ναρκωτικά είναι κοινή και δίνεται μαζί με τους κρατούμενους.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, φιναλίστ του περσινού Survivor ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι όταν πέσουμε πρέπει να σηκωθούμε.» Τόνισε ακόμα ότι τις ώρες που βρισκόταν στις Φυλακές γνώρισε εξαιρετικούς ανθρώπους και τους συμβούλεψε να πιστεύουν στον ευατό τους.

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->