Ο Πλούταρχος στην Χριστιάννα: «Αισθάνομαι ότι μεταχειρίζομαι τον εαυτό μου άκομψα!» (VIDEO) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/6/18

Ο Πλούταρχος στην Χριστιάννα: «Αισθάνομαι ότι μεταχειρίζομαι τον εαυτό μου άκομψα!» (VIDEO)


Mε αφορμή την περιοδεία που έκανε η  παράσταση "Γοργόνες και μάγκες" στην οποία συμμετέχει τραγουδώντας, το "καλύτερο παιδί" της ελληνικής μουσικής σκηνής βρέθηκε στο νησί μας.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος σε μία εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε για όλα. Στην ερώτηση για πως είναι η συμμετοχή του στην παράσταση "Γοργόνες και μάγκες", ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε:

"Είμαι συγκινημένος... Δεν μπορούσα ότι κάποτε θα συμμετείχα σε αυτό το έργο σε μία διαφορετική εποχή, με διαφορετικούς ηθοποιούς. Μέσα μου αυτό μου δημιουργεί έντονα συναισθήματα και συγκινούμαι".

Είναι ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που καταφέρνει να συνδυάζει τόσο καλά καριέρα και οικογένεια. Είναι όμως η οικογένεια του η κλασσική ελληνική παραδοσιακή οικογένεια; Ο ίδιος αναφέρει:"Είμαστε μία πολύ όμορφη οικογένεια, με συνεννόηση ο ένας για τον άλλο, γιατί χωρίς αυτό δεν μπορεί να γόνει μία ευτυχισμένη οικογένεια.Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες μητριαρχική, πατριαρχική, παραδοσιακή κτλ. Είμαστε απλά μία όμορφη οικογένεια, ΄που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, τα οποία μακάρι να γίνουν άξιοι και χρήσιμοι άνθρωποι και πάνω απ' όλα καλοί άνθρωποι".

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα ποιος κάνει κουμάντο στην δική του οικογένεια, αλλά και τον ρόλο που έχουν τα παιδιά του τόσο στη ζωή όσο και την εργασία του, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και το παράπονο που του έκανε πρόσφατα ο 7χρονος γιος του, Κωνσταντίνος.

Ομολόγησε πως ο ίδιος είναι ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού του.

"Στήνω τον εαυτό μου στο τοίχο πολλές φορές, και όχι μια στο τόσο. Αισθάνομαι ότι πολλές φορές αδικώ τον εαυτό μου και τον μεταχειρίζομαι άκομψα".

Δίνει τις δικές του συμβουλές στα ζευγάρια και αποκαλύπτει πιο είναι το μυστικό που κάνει μια σχέση να κρατάει για χρόνια.

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο γνωστός καλλιτέχνης στο βίντεο που ακολουθεί:


Post Top Ad


-->