Ο Ησαΐας μιλάει πρώτη φορά για την γέννα της Κύπριας συντρόφου του σαράντα μέρες μετά (ΒΙΝΤΕΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/6/18

Ο Ησαΐας μιλάει πρώτη φορά για την γέννα της Κύπριας συντρόφου του σαράντα μέρες μετά (ΒΙΝΤΕΟ)


‘Ήταν πολύ δυνατή, έβγαλε θηριάκι από μέσα της’ 

Ο γνωστός τραγουδιστής Ησαΐα Ματιάμπα και η Κύπρια σύντροφος του Βασιλική Καλανιώτη πριν σαράντα ημέρες έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά μιλάει για την στιγμή της γέννας, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Όπως αποκαλύπτει ο Ησαΐας βρισκόταν στο πλευρό της γυναίκας του την ώρα του τοκετού, η οποία όπως ανάφερε ήταν «παλικάρι», γέννησε σε 1,5-2 ώρες, κι ας ήταν το πρώτο της παιδί.
«Ήμουν μέσα στον τοκετό! Δεν λιποθύμησα, ήμουν θα έλεγα περισσότερο σα γιατρός γιατί ήξερα μιας και είμαι ξερόλας (γέλια).  Έκλαιγα και βιντεοσκοπούσα τη γέννησή του… Γεννήθηκε 3.900 γραμμάρια. Γέννησε γρήγορα η γυναίκα μου, σε 1,5-2 ώρες, και ήταν πολύ δυνατή. Έβγαλε ένα θηριάκι από μέσα της», είπε αρχικά τονίζοντας πως η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο γιατρός ακούμπησε το βρέφος στην αγκαλιά της γυναίκας του.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη το Βασιλική Καλανιώτη, τον Ιανουάριου του 2018, ενώ είναι μαζί δυόμιση χρόνια. Το ζευγάρι ζει πολύ ευτυχισμένες στιγμές και θέλει στο μέλλον να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά του.

Post Top Ad


-->