Νύχτα εμπρησμών στη Λεμεσό - Έκαψαν 3 αυτοκίνητα μέσα σε λίγα λεπτά - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/6/18

Νύχτα εμπρησμών στη Λεμεσό - Έκαψαν 3 αυτοκίνητα μέσα σε λίγα λεπτάΈτρεχε χθες βράδυ η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα στη πρώτη περίπτωση, η ώρα 03:35 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας BMW M4 το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αυλή πολυκατοικίας στην οδό Χαλκιδικής στην Γερμασόγεια. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:06. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.


Ενώ στη δεύτερη περίπτωση, η ώρα 03:54 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε 2 οχήματα μάρκας Isuzu διπλοκάμπινο και Toyota East τα οποία βρισκόταν σταθμευμένα σε πεζοδρόμιο στην οδό Ίστρου περιοχή Ομόνοιας στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από γείτονες. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγιναν τελικές κατασβέσεις. Τα οχήματα υπέστησαν εξωτερικές ζημιές.

Τα αίτια των πυρκαγιών θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.newsbomb.com.cy

Post Top Ad


-->