Νικόλας Ιωαννίδης – Μαρία Κορτζιά: Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή που θα παρουσιάζουν στο ΣΙΓΜΑ! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/6/18

Νικόλας Ιωαννίδης – Μαρία Κορτζιά: Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή που θα παρουσιάζουν στο ΣΙΓΜΑ!Το αποκάλυψε η ίδια!

Βρισκόμαστε μία αναπνοή πριν από τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και αρκετά είναι τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συζητούν προτάσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης, τον οποίο φέτος βλέπαμε στο TVOne, φαίνεται πως έχει δώσει τα χέρια με το ΣΙΓΜΑ, για την επόμενη σεζόν, παρουσιάζοντας μαζί με τη Μαρία Κορτζιά την εκπομπή “Success story”, που θα προβάλλεται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Μαρία, το απόγευμα της Παρασκευής, 22  Ιουνίου, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Γυναικεία Υπόθεση”, λέγοντας: “Ο σημαντικότερος λόγος ο οποίος έρχομαι στην Κύπρο αυτή τη φορά είναι γιατί ξεκινάμε κάτι πάρα πολύ όμορφο στο κανάλι του ΣΙΓΜΑ. Θα ξεκινήσει να προβάλλεται να πω από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Θα το παρουσιάζω με τον αγαπημένο μου φίλο και αυτό είναι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, τον Νικόλα Ιωαννίδη… ένα πολύ ωραίο και ανατρεπτικό θα το έλεγα project, θα σας πω και τον τίτλο, ο οποίος θα είναι Success story”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο που μεταδίδει το newsitcy:


ilovestyle.com

Post Top Ad


-->