Νεαρή Κύπρια βραβεύεται από την βασίλισσα Ελισάβετ! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/6/18

Νεαρή Κύπρια βραβεύεται από την βασίλισσα Ελισάβετ!


Η 21χρονη Αντωνία Μιχαηλίδη από τη Λάρνακα θα βραβευθεί με το Βραβείο Νεαρών Ηγετών της Βασίλισσας (Queen’s Young Leaders Award), που απονέμεται σε ένδειξη αναγνώρισης της κοινωνικής προσφοράς νεαρών πολιτών από χώρες-μέλη της Κοινοπολιτείας.

Η απονομή θα γίνει σε ειδική τελετή στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ στις 26 Ιουνίου και τα βραβεία θα παραδώσει η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ. Η νεαρή Κύπρια ξεχώρισε και βραβεύεται για την στήριξη σε συμπολίτες της από μειονεκτούντα κοινωνικά υπόβαθρα και πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Κύπρο.

Οι νικητές ηλικίας από 18 έως 29 ετών, επελέγησαν μέσα από μία διαδικασία που εξέτασε χιλιάδες αιτήσεις από τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας. Οι νικητές προτίθενται σε ένα δίκτυο 240 Νεαρών Ηγετών που έχουν τιμηθεί από τη βασίλισσα από το 2014 που εγκαινιάστηκε ο θεσμός και έπειτα.


Οι τιμώμενοι θα λάβουν μέρος σε ένα πρόγραμμα ανάδειξης ηγετικών ικανοτήτων διάρκειας ενός έτους που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ και θα έχουν την ευκαιρία να ωφεληθούν από εξειδικευμένους ανά τομέα μέντορες. 

Θα επισκεφθούν επίσης το Ηνωμένο Βασίλειο για ένα πρόγραμμα ευκαιριών δικτύωσης, συναντήσεων και εκπαίδευσης, σχεδιασμένο να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν ως ηγέτες και να έχουν ακόμα πιο αποτελεσματικό έργο.

Post Top Ad


-->