Λουκάς Φουρλάς: ‘Ο δημοσιογράφος δεν χρειάζεται γλωσσάρι για να κάνει τη δουλειά του’ (ΦΩΤΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

25/6/18

Λουκάς Φουρλάς: ‘Ο δημοσιογράφος δεν χρειάζεται γλωσσάρι για να κάνει τη δουλειά του’ (ΦΩΤΟ)Ξεκάθαρη θέση για το θέμα που προέκυψε με το «γλωσσάρι» που θα παρουσιάσει ο ΟΑΣΕ στις 5 Ιουλίου, πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής, Λουκάς Φουρλάς.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ο δημοφιλής δημοσιογράφος που ενδέχεται να επιστρέψει λίαν συντόμως στα τηλεοπτικά πλατό, τοποθετείται ως προς τη συζήτηση που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες μέρες για το «γλωσσάρι» κρίνοντάς την ως «αχρείαστη», προειδοποιώντας μάλιστα ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος διχασμού του δημοσιογραφικού κόσμου.

Συγκεκριμένα, γράφει: «Ο δημοσιογράφος δεν χρειάζεται γλωσσάρι για να κάνει την δουλειά του. Κρίνεται καθημερινά από τον κόσμο που υιοθετεί η απορρίπτει τα γραφτά ή τα λεγόμενά του. Αχρείαστη η συζήτηση και το μόνο που θα πετύχει στο τέλος είναι να χωρίσει σε δύο στρατόπεδα τους δημοσιογράφους».

Post Top Ad


-->