Λευκωσία: Πατριός ανάγκαζε σε αίσχη την ανήλικη κόρη του - Κόλαφος το δικαστήριο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/6/18

Λευκωσία: Πατριός ανάγκαζε σε αίσχη την ανήλικη κόρη του - Κόλαφος το δικαστήριοΕπτά χρόνια φυλάκιση επέβαλε χθες το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε 50χρονο, ο οποίος αντιμετώπιζε συνολικά 68 κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση της ανήλικης θετής του κόρης κατά την πενταετία 2008 με 2013.

Ξεκίνησε με αγγίγματα κατέληξε σε πεοθηλασμούς

Οι κατάπτυστες πράξεις του 50χρονου, άρχισαν όταν το κορίτσι ήταν σε ηλικία 10 ετών με αγγίγματα στο στήθος του παιδιού. Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», με το πέρασμα των χρόνων τα αγγίγματα έγιναν χαϊδέματα και σε ηλικία 14 ετών, ο 50χρονος άρχισε να την υποχρεώνει σε πεοθηλασμούς.

Τελικά, το κορίτσι παρότι για πολλά χρόνια κρατούσε το στόμα του κλειστό υπό το φόβο και τις απειλές του δράστη, έσπασε σε ηλικία 18 ετών για να προστατέψει όπως είπε στο δικαστήριο την μικρότερη αδελφή της η οποία ήταν οκτώ ετών και αφού πρώτα η μητέρα της είχε απομακρυνθεί από τον καταδικασθέντα.


Κόλαφος, αλλά όχι ομόφωνη απόφαση το δικαστήριο

Στην απόφαση του το δικαστήριο, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «αισθανόμαστε ότι όση υπόσταση κι αν επιχειρήσουμε να δώσουμε στις λέξεις δεν μπορούν να αποδώσουν την πραγματική διάσταση όσων έζησε και ένιωσε στα χέρια του κατηγορουμένου, για πέντε ολόκληρα χρόνια το ανήλικο θύμα».

Σε άλλο σημείο της απόφασης, το δικαστήριο κάνει λόγω για κράτος φόβου και απειλών που αντιμετώπιζε το κορίτσι έχοντας μάλιστα απωλέσει κάθε έννοια αυτοεκτίμησης και αυτοσεβασμού. Το κορίτσι είχε μάλιστα προβεί σε μια προσπάθεια εκφοβισμού του 50χρονου, κόβοντας τις φλέβες του για να τον εκφοβίσει όμως ούτε αυτό δεν έκανε τον δράστη να κάνει πίσω αλλά αντίθετα αναβάθμισε τη σεξουαλική εκμετάλλευση.

Πάντως, το τριμελές δικαστήριο αποφάσισε την καταδίκη του 50χρονου κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα αφού ένα εκ των τριών δικαστών διαμόρφωσε αντίθετη άποψη.

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->