Λάρνακα: Άλλο ένα ανθρώπινο λάθος στοίχισε τη ζωή σε ένα 5χρονο αγγελούδι - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/6/18

Λάρνακα: Άλλο ένα ανθρώπινο λάθος στοίχισε τη ζωή σε ένα 5χρονο αγγελούδιΤα αίτια του νέου δυστυχήματος με θύμα πεντάχρονο κοριτσάκι, διερευνά η Αστυνομία την ίδια ώρα που σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο το τετράχρονο αδελφάκι του και η 35χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, όχημα που οδηγούσε αλλοδαπός με κατεύθυνση τη Λάρνακα προσέκρουσε στο πίσω μέρος του οχήματος που επέβαινε η πενταμελής οικογένεια.

Αποτέλεσμα ο πατέρας που ήταν οδηγός του οχήματος να χάσει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο του να ανατραπεί επανηλλειμένως.

Από την ανατροπή το πεντάχρονο κοριστάκι εκτινάχθηκε από το πίσω μέρος του διπλοκάμπινου οχήματος, όπου καθόταν μαζί με τα αδελφάκια του και ως εκ τούτου τραυματίστηκε θανάσιμα.


Το τετράχρονο αδελφάκι του τραυματίστηκε και υπέστη σοκ με αποτέλεσμα να βρισκεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο, ενώ εξίσου σοβαρή είναι και η κατάσταση της μητέρας.

Καλά στην υγεία τους είναι το μεγαλύτερο αδελφάκι, ηλικίας εννέα ετών και ο πατέρας τους.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος για να τύχει των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων, ενώ αργότερα αναμένεται να συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες προηγουμένως σε θανατηφόρο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο 38χρονος Ζαχαρίας Ευριπίδου, ενώ τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά τα δύο ανήλικα παιδιά του που επέβαιναν στο όχημα του.


reporter.com.cy

Post Top Ad


-->