Κύπρος: Έκκληση για το τελευταίο αντίο της πεντάχρονης στην Λάρνακα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/6/18

Κύπρος: Έκκληση για το τελευταίο αντίο της πεντάχρονης στην ΛάρνακαΤην Δευτέρα 25/6 μετά απο το θανατηφόρο δυστύχημα που έγινε στο δρόμο Λάρνακας - Αγίας 
Νάπας παρά την έξοδο Αβδελερού είχε σαν αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του 5χρόνου κοριτσιού των φίλων μας Ανδρέα και Ρεβέκκα αλλα και τον σοβαρό τραυματισμό της Ρεβέκκας (μητέρας) και των παιδιών τους 3 και 9 χρονών. Λόγων αυτής της δυστυχίας που βρηκε την οικογένεια των φίλων μας, σκεφτήκαμε να βοηθήσουμε οικονομικα για τα έξοδα της κηδείας και για τα ιατρικά έξοδα που θα έχουν για την αποκατάσταση της υγείας τους.

Γι'αυτό κατόπιν της συγκατάθεσης του ίδιου του πατέρα Αντρέα Δημητρίου, ενημερώνουμε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν ότι έχει ανοιχθεί τραπεζικός λογαριασμός με αριθμό (iban number): CY02 0020 0195 0000 3570 2933 6585 στην Τράπεζα Κύπρου στο όνομα του ίδιου του πατέρα Ανδρέα Δημητρίου.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια που θα προσφέρετε. Και η πιο μικρή συνεισφορά είναι πολύτιμη γι'αύτη την οικογένεια βιοπαλαιστών που τους βρήκε αυτή η τραγική δυστυχία. Υ.Γ

Μέσα απο αυτές τις δύσκολες και σκληρές μέρες που περνούν οι φίλοι μας, κάποιοι δημοσίευσαν λογαριασμούς σε τράπεζες για βοήθεια.

Ίσως πραγματικά να θέλουν να βοηθήσουν....
Πηγή: showtimecom.cy

Post Top Ad


-->