Κώστας Ευριπιώτης: Η σοβαρή επέμβαση που έκανε στο κεφάλι και τα πρώτα του λόγια - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/6/18

Κώστας Ευριπιώτης: Η σοβαρή επέμβαση που έκανε στο κεφάλι και τα πρώτα του λόγιαΕίναι ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο λόγος για τον Κώστα Ευριπιώτη, ο οποίος ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την πετυχημένη παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», βρέθηκε ξαφνικά σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός, μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις που έκανε, υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.  Δυο βδομάδες περίπου μετά την αποκάλυψη του δυσάρεστου γεγονότος, ο Κώστας Ευριπιώτης μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα και συγκλόνισε με την εξομολόγησή του.


 «Για εφτά ώρες δεν ήμουν στη Γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα, για να αφαιρεθεί η φλεγμονή που είχα στο κεφάλι μου. Ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, που δεν θέλω να ζήσει κανένας. Δοξάζω τον Θεό, γιατί τώρα νιώθω καλά. Είμαι κουρασμένος και το μόνο που πρέπει να κάνω τώρα είναι να έχω ηρεμία. Για όσο χρειαστεί θα απέχω. Με την υγεία μας δεν παίζουμε.
Όλα ξεκίνησαν στις πρόβες. Πήγαινα να πω τα λόγια του κειμένου και σταματούσα απότομα. Εγώ δεν αντιλαμβανόμουν τίποτα στις πρόβες. Νόμιζα ότι όλα βαίνουν καλώς. Πήγαινα να κάνω φινάλε και ξαφνικά έλεγα άλλα πράγματα που δεν είχαν σχέση με το κείμενο. Ωστόσο οι συνάδελφοί μου διαπίστωσαν το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό που πέρασα ήταν μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία μου παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά.Πήγα και έκανα μια μαγνητική και διαπίστωσα ότι κάτι δεν πάει καλά. Κατόπιν έκανα εγκεφαλογραφήματα για να δω τι τρέχει ακριβώς».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day:alphanews.live

Post Top Ad


-->