Η γνωριμία στο facebook λίγο πριν την θανατηφόρα δόση στον άτυχο Ιωάννη - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/6/18

Η γνωριμία στο facebook λίγο πριν την θανατηφόρα δόση στον άτυχο Ιωάννη


Συνεχίζει τις έρευνες η αστυνομία σχετικά με την υπόθεση ανθρωποκτονίας του άτυχου 18χρονου Ιωάννη Ασίκκη από τη Λεμεσό, ο οποίος έχασε την ζωή του την περασμένη Πέμπτη μετά από χρήση ναρκωτικών που προμηθεύτηκε από καφετέρια στο Τραχώνι.

Σε στημένη παγίδα φαίνεται να έπεσε ο 18χρονος Ιωάννης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», αφού μαρτυρία του φίλου του, ο οποίος  αναγνώρισε τον ένα εκ των τριών Συρίων υπόπτων, τόνισε πως γνώρισε τον 25χρονο Σύριο προμηθευτή των ναρκωτικών, λίγο πριν μεταβούν στην καφετέρια μέσω facebook.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στο δικαστήριο, ο 25χρονος Σύριος αναγνωρίστηκε από τον φίλο του 18χρονου, ο οποίος βρισκόταν μαζί του την ημέρα που μετέβησαν στην καφετέρια στο Τραχώνι και του προμήθευσε τo μοιραίο MDMA.Σήμερα αποφασίζει το δικαστήριο για την κράτηση των τριων

Σήμερα στις 9 το πρωί  το δικαστήριο θα αποφασίσει κατά πόσον οι τρεις Σύροι, ύποπτοι για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 18χρονου Γιάννη Ασίκκλη μία μέρα πριν τα γενέθλια του, μετά από χρήση ναρκωτικών, θα ανανεώσει το διατάγματος κράτησης τους για οκτώ μέρες.

Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του  δικαστηρίου .Η διαδικασία είχε οριστεί για τις 10 το πρωί, ωστόσο ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και κράτησε δυο περίπου ώρες, ενώ λόγω του προχωρημένου της ώρας, το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την απόφαση του για σήμερα, στις 9:00.

Εναντίον τους διερευνώνται επίσης αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, προμήθεια, κατοχή και κατοχή με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών, καθώς και παράνομη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οι ύποπτοι αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση ενώ οι δικηγόροι τους έκαναν λόγο για αδικαιολόγητη καθυστέρηση των αστυνομικών εξετάσεων και υποστήριξαν πως δεν συντρέχουν οι πρϋποθέσεις για την ανανέωση του διατάγματος κράτησης.

Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 28 καταθέσεις και έγιναν τρεις έρευνες, ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 20 καταθέσεις και να γίνει μια ακόμη έρευνα. Εκκρεμή επίσης η αποκάλυψη των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων και του 18χρονου, καθώς και η εξέταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που εντοπίστηκε και παραλήφθηκε, ως τεκμήριο, από το συγκεκριμένο υποστατικό.
Πηγή: reporter.com

Post Top Ad


-->