«Η Κατερίνα Γερονικολού μπορεί να είναι καλύτερη από την Αλίκη»! Επική δήλωση από γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό για τα «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/6/18

«Η Κατερίνα Γερονικολού μπορεί να είναι καλύτερη από την Αλίκη»! Επική δήλωση από γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό για τα «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»!Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Star, Στη φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Γερονικολού!

Όπως γνωρίζουμε η ηθοποιός θα ενσαρκώσει στο θέατρο τον ρόλο που είχε κάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και έχει προκαλέσει αντιδράσεις!

Η ηθοποιός σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους της τόνισε πως η Κατερίνα Γερονικολού ίσως να είναι καλύτερη από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.


«Δεν υπάρχουν αυτά τα χτυποκάρδια πια. Δεν μπορείς να κάνεις ό,τι έκανε η γιαγιά μου. Η γιαγιά μου φορούσε μισό φόρεμα μέχρι κάτω. Ενώ τώρα τα βγάζουμε όλα έξω. Μπορεί και να είναι καλύτερη από την Αλίκη η Γερονικολού. Η Αλίκη ήταν πολύ καλή ηθοποιός, αλλά δυστυχώς χάλασε. Έκανε μανιέρα. Το σταριλίκι… Η Μπριζίντ Μπαρντό… Η Αλίκη ήθελε γρήγορα να γίνει η μοναδική. Κι έγινε η μοναδική. Έδωσε χαρά σε πολύ κόσμο, αλλά δεν ήταν ευτυχισμένη», είπε η Μέλπω Ζαρόκωστα και αιφνιδίασε τους πάντες!
youweekly.gr

Post Top Ad


-->