Η απάντηση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στον on air παράπονο της Κωνσταντίνας Ευριπίδου - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/6/18

Η απάντηση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στον on air παράπονο της Κωνσταντίνας ΕυριπίδουΟι “Πειρατές της Καραϊβικής” στάθηκαν αφορμή για να πετάξει τη σπόντα της η παρουσιάστρια του “Όλα για σένα”....

Χθες, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου βρέθηκε να σχολιάζει, με τους συνεργάτες της εκπομπής, την αλλαγή του Johnny Depp στην εξωτερική του εμφάνιση.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια επεσήμανε πως ο γνωστός ηθοποιός δεν της άρεσε καθόλου στη δεύτερη ταινία των “Πειρατών της Καραϊβικής” στην οποία πρωταγωνιστούσε, ζητώντας ταυτόχρονα συγγνώμη από τους θαυμαστές του.


Ένας από τους θαυμαστές του Χολιγουντιανού ηθοποιού είναι και ο σύζυγός της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, ο οποίος όπως αποκάλυψε και η ίδια, έχει στολίσει το σπίτι τους με δύο μεγάλες φιγούρες του Johnny Depp ντυμένο με τη στολή του Jack Sparrow, κάνοντας συνάμα και το παραπόνο της μιας και της χαλάνε τη διακόσμηση.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μετά από αυτή την ανακοίνωση αμέσως έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τον instastory του, αναρτώντας φωτογραφικό υλικό από τις δυο φιγούρες του Jack Sparrow γράφοντας χαρακτηριστικά: “Το ύφος της είναι για τους Jack;”.
newsit.com.cy

Post Top Ad


-->