Η Φουρέιρα μας παρουσιάζει την μάνατζερ της στην Κύπρο - VIDEO - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/6/18

Η Φουρέιρα μας παρουσιάζει την μάνατζερ της στην Κύπρο - VIDEO


Η Φουρέιρα μας παρουσιάζει την μάνατζερ της στην Κύπρο. 

Η σχέση της Ελένης Φουρέιρα και της Χριστιάνας Αντωνίου μετά την εκπροσώπηση της Κύπρου από την pop star στην Eurovision έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Η δημοσιογράφος του TVOne δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα. Κατά τη διάρκεια του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού η Ελένη Φουρέιρα είχε την Χριστιάνα Αντωνίου στο πλευρό της, αφού η τελευταία με τα ρεπορτάζ της και τα πιστεύω της υποστήριζε ένθερμα την Κύπρια εκπρόσωπο.

Αυτό το διαπίστωσε και η ίδια η Φουρέιρα και φυσικά το εκτίμησε δεόντως. Την Δευτέρα το βράδυ, 18 Ιουνίου, με το τέλος του γυρίσματος της ''Παραδοσιακής Βραδιάς" η Χριστιάνα Αντωνίου μετέβη με την Καραντώνη στον χώρο όπου διεξάγονταν οι πρόβες για τα βραβεία SMA.Όταν την είδε η Ελένη Φουρέιρα κατέβηκε από την σκηνή όπου έκανε πρόβα για να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί η Φουρέιρα την προσφωνεί με κυπριακή προφορά "Μάνατζερ μου, μανατζερ μου στην Κύπρο" και την αγκαλιάζει σφικτά:Πηγή: lifenewscy

Post Top Ad


-->