Φονικό Πέγειας: Ελεύθερη η 23χρονη χωρίς να κατηγορηθεί - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/6/18

Φονικό Πέγειας: Ελεύθερη η 23χρονη χωρίς να κατηγορηθεί


Ελεύθερη αφέθηκε η 23χρονη, η οποία είχε συλληφθεί για την υπόθεση φόνου στην Πέγεια χωρίς να κατηγορηθεί. 

Από τη διερεύνηση των στοιχείων δεν προέκυψαν στοιχεία που να την εμπλέκουν με τις ενέργειες του 35χρονου συνοδού της. Επίσης η ανακριτική ομάδα, όπως ανέφερε στο Δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης Υπαστυνόμος Σάββα Σάββα, στην διαδικασία της προσωποκράτησης θα αξιοποιήσει την κατάθεση της και αναμένεται να κληθεί ως μάρτυρας κατηγορίας.

Ο κ. Σάββα μεταξύ άλλων ανέφερε πως στην κατάθεση της 23χρονης υπάρχουν σημαντικά στοιχεία τα οποία ενισχύουν την μαρτυρία σε βάρος του 35χρονου οδηγού του οχήματος που τελεί ήδη υπό κράτηση.

Η 23χρονη στην κατάθεση της αναφέρει ακόμη  ότι ο 35χρονος σκόπιμα οδήγησε το αυτοκίνητο εναντίον των δύο θυμάτων σε αντίθεση με τον ίδιο τον 35χρονο που ανέφερε πως  τυχαία κτύπησε με το όχημα του τους δύο Βρετανούς.Επίσης η 23χρονη ανέφερε ότι αυτός όταν μετέφερε το όχημα στο οποίο επέβαιναν  στην παραλία του Αγίου Γεωργίου Πέγειας αυτός της είπε, ότι δεν σκότωσε τους δύο Βρετανούς αλλά τους τραυμάτισε  και πως ήταν τα πρόσωπα με τα οποία προηγουμένως είχε διαπληκτιστεί στην μπυραρία.

Οι εξετάσεις για το συμβάν συνεχίζονται ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες περίπου 15 καταθέσεις και επίσης εκκρεμεί η επιστημονική εξέταση των τεκμηρίων που αναμένεται να δώσουν περισσότερο φως στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή το θύμα 39χρονος Βρετανός και ένας φίλος του είχαν παρεμβεί σε καυγά του Γεωργιανού και της 23χρονης σε μπαρ στη Πάφο. Αυτό δεν άρεσε στον Γεωργιανό και αργότερα οδήγησε το όχημα του πάνω στους δύο Βρετανούς με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου Βρετανού. Για την υπόθεση είχε συλληφθεί η 23χρονη και ο Γεωργιανός.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Πηγή: alphanewslive

Post Top Ad


-->