Έξαλλος ο Σωκράτης με τα αποτελέσματα – Τα βρόντηξε κι έφυγε πριν κλείσουν οι κάμερες - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

30/6/18

Έξαλλος ο Σωκράτης με τα αποτελέσματα – Τα βρόντηξε κι έφυγε πριν κλείσουν οι κάμερεςΟι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε από τον τελικό του «Power of Love», που έγραψε τον επίλογό του με άλλο ένα ξέσπασμα του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί.


Τελευταίος στην ψηφοφορία του σπιτιού, αλλά πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού κατατάχθηκε ο Σωκράτης, δικαιώνοντας τον τίτλο του πιο αμφιλεγόμενου παίκτη του ριάλιτι σχέσεων.

Συνειδητοποιώντας κατά τη διαδικασία του συμψηφισμού και της ανακοίνωσης των τελικών αποτελεσμάτων από τη Μαρία Μπακοδήμου, ότι η πρωτιά που του χάρισε το τηλεοπτικό κοινό δεν θα του χάριζε το έπαθλο, ο Σωκράτης ψέλλισε «καλά κρασιά» κάνοντας εμφανέστατο τον εκνευρισμό του.


Στη συνέχεια κι ενώ οι υπόλοιποι ετοιμάζονταν να συγχαρούν τον Πάνο Ζάρλα για τη νίκη, σηκώθηκε, έβγαλε το σακάκι το πέταξε στην καρέκλα κι αποχώρησε. Την υπεράσπισή του ανέλαβε και πάλι η Κυριακή, ζητώντας και τα ρέστα από την παρουσιάστρια που, κατά την ίδια, έδωσε στους παίκτες την εντύπωση ότι θα υπερισχύσει στο τελικό αποτέλεσμα η επιλογή του κοινού.

Πάντως, ο Ελ Γκαμαλί δεν επέστρεψε ποτέ στο πλατό, ούτε για να στηρίξει τη σύντροφό του όταν ανακοινώνονταν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το σπίτι των γυναικών.

Δείτε την αντίδρασή του στο παρακάτω βίντεο:

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->