Ευριπίδου σε Χριστιάνα: «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;» – Πάγωσε η συνεργάτιδα της (ΒΙΝΤΕΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

18/6/18

Ευριπίδου σε Χριστιάνα: «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;» – Πάγωσε η συνεργάτιδα της (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην εκπομπή ‘Όλα για σένα΄ την Δευτέρα (18/6), η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ήρθε σε αντιπαράθεση με την Χριστιάνα Αντωνίου. Αφορμή της συζήτησης τους ήταν η ερώτηση φωτιά της Σάσας Σταμάτη στην Μαίρη Συνατσάκη, εάν είδε ποτέ ερωτικά την κολλητή της.

Η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε πως με τους φίλους μας υπάρχει ένας έρωτας, αλλά όχι σεξουαλική έλξη. Την άποψη της Συνατσάκη φαίνεται να συμμερίζεται και η Χριστιάνα Αντωνίου, η οποία προσπαθούσε να εξηγήσει στην ανένδωτη Κωνσταντίνα πως ο έρωτας έχει πολλές μορφές και δεν σημαίνει πως υπάχρει κάτι σεξουαλικό.
Η παρουσιάστρια τότε ρώτησε την συνεργάτιδα της εάν είναι ερωτευμένη μαζί της. με την ίδια να της εξηγεί πως ναι είναι, αλλά με άλλη μορφή και όχι με αυτήν που η Κωνσταντίνα έχει στο μυαλό της.

Παρόλες τις αναλύσεις που έκανε η Χριστιάνα πάνω στο θέμα, η παρουσιάστρια επέμενε πως ο έρωτας είναι ένας και δεν είναι με τους κολλητούς μας.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:


Πηγή: lifenewscy

Post Top Ad


-->