Ελένη Σιδερά: Απίστευτη αποκάλυψη στην Θέκλα – ‘Το παιδί μου σπάραζε’ (ΒΙΝΤΕΟ) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/6/18

Ελένη Σιδερά: Απίστευτη αποκάλυψη στην Θέκλα – ‘Το παιδί μου σπάραζε’ (ΒΙΝΤΕΟ)Η Κύπρια ηθοποιός αποκαλύπτει σοβαρό περιστατικό με το παιδί της σε γιατρό.

Η Κύπρια ηθοποιός Ελένη Σιδερά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Θέκλας Πετρίδου και αποκάλυψε ένα συμβάν που έζησε με το παιδί της σε ιατρείο. Όπως αναφέρει η ηθοποιός, σε επίσκεψη της στον γιατρό της απαγόρευσαν να βρίσκεται στον χώρο εξέτασης σύμφωνα με τους κανονισμούς. Μη μπορώντας να αντιδράσει και να παραβεί τους κανονισμούς που της επέβαλαν η Ελένη Σιδερά έμεινε έξω από την πόρτα να ακούει το παιδί της να σπαράζει και να μην μπορεί να το βοηθήσει.
Η ίδια μετά το συμβάν δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και έψαξε να βρεί που υπάχρουν οι κανονισμοί που ισχυρίστηκαν οι γιατροί, με σκοπό να την απομακρύνουν από το παιδί της.

Προς έκπληξη της ο κανονισμός που της επιβλήθηκαν δεν υπήρχε πουθενά, έτσι με δική της πρωτοβουλία ενώσε τις δυνάμεις με άλλες δύο μαμάδες και έστειλαν επιστολή στην Επίτροπο Δικαιωμάτων των Παιδιών και στο Υπουργείο Υγείας.

Μετά από δύο χρόνια προσπαθειών κατάφεραν να εγκριθεί πρωτόκολλο για το δικαίωμα παρουσίας των γονιών κατά την παροχή υπηρεσιών υγείας στα ανήλικα τέκνα τους.

Post Top Ad


-->