Εξομολόγηση πασίγνωστου ηθοποιού: «Έπινα βότκα μέχρι που δεν μπορούσα να δω από τα δάκρυα!» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

25/6/18

Εξομολόγηση πασίγνωστου ηθοποιού: «Έπινα βότκα μέχρι που δεν μπορούσα να δω από τα δάκρυα!»


Είναι ο τύπος για χάρη του οποίου η πλειονότητα των γυναικών κόβει (ελπίζουμε σε μεταφορικό μόνο επίπεδο) τις φλέβες της. Ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς παγκοσμίως τα τελευταία πολλά χρόνια, ένας ωραίος τύπος, η επιτομή του κουλ και του άνετου.

Ταυτόχρονα, όμως, είναι κι ένα ξεπεσμένο, εσχάτως, είδωλο που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και δε διστάζει να παραδεχτεί δημοσίως την εξάρτηση που έχει από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Τζόνι Ντεπ. Ο 55χρονος σούπερ σταρ του Χόλιγουντ μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και ήταν αφοπλιστικός στις απαντήσεις του.

Διαβάστε παρακάτω τα κυριότερα σημεία:«Ο γιος μου έπρεπε να μάθει για τον γέρο του και τα λεφτά του από τα άλλα παιδιά στο σχολείο και αυτό δεν ήταν σωστό», είπε για την οικονομική καταστροφή που υπέστη και το πώς το ανακάλυψε το παιδί του.

«Αυτό ήταν το πιο χαμηλό σημείο στο οποίο θα μπορούσα να έχω φτάσει. Δεν μπορούσα να αντέξω τον καθημερινό πόνο», για τον χωρισμό του με την Άμπε Χερντ και την κατάρρευση του γάμου του.

Για τη μητέρα του που πέθανε πριν από δύο χρόνια, τόνισε: «Την λάτρευα. Πιθανότατα ήταν ο πιο σκληρός άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Για να αντιμετωπίσει τη θλίψη αποφάσισε να φύγει για περιοδεία με την μπάντα του, τους The Hollywood Vampires, και να γράψει τα απομνημονεύματά του: «Έπινα βότκα και ξεκίνησα να γράφω μέχρι να μην μπορώ να δω το χαρτί από τα δάκρυά μου. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έκανα για να μου αξίζουν όλα αυτά. Προσπαθούσα να είμαι ευγενικός με όλους, να τους βοηθάω και να είμαι ειλικρινής. Και όμως όλα αυτά συνέβησαν».

Τέλος, για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών- και πιο συγκεκριμένα των quaaludes- δήλωσε: «Μέσα έχουν μικρές δόσεις αρσενικού ή στρυχνίνης, οπότε το «ανέβασμα» ήταν πιο άμεσο. Ήθελες ή να γελάσεις ή να είσαι χαρούμενος με τους φίλους σου ή να κάνεις έρωτα ή να τσακώνεσαι»

Post Top Ad


-->