Δώρος Παναγίδης: «Θα συμμετέχω σε καλοκαιρινή εκπομπή στην Ελλάδα» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

13/6/18

Δώρος Παναγίδης: «Θα συμμετέχω σε καλοκαιρινή εκπομπή στην Ελλάδα»Ο Δώρος Παναγίδης είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τον τελευταίο καιρό.

Ο Κύπριος παίχτης του Power of Love βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" και μιλώντας με την Χριστιάνα Αριστοτέλους έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που απασχόλησαν τα Μέσα μετά την παρουσία του στο παιχνίδι.

Ο 30χρονος πρώην παίχτης του ριάλιτι αγάπης αποκάλυψε πόσο άλλαξε η ζωή του μετά το παιχνίδι, αλλά και τον λόγο που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από αυτό, αλλά και πως πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή.


Αναφέρθηκε φυσικά και στην πολυσυζητημένη του σχέση με την Αθηνά αφού ήταν το ζευγάρι του Power of Love που απασχόλησε όσα λίγα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το ερωτευμένο ζευγάρι εξακολουθεί να είναι μαζί και να μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας.

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσιότητα που κέρδισε από το παιχνίδι του άλλαξε την ζωή και του άνοιξε πολλές πόρτες. Ο ίδιος ανέφερε πως την διαχειρίζεται, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει την τηλεοπτική πρόταση που του έγινε από ελληνικό κανάλι, την οποία μάλιστα αποδέχτηκε και σύντομα ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Αθήνα, αφού τον Ιούλιο ξεκινά!

Δείτε όλα ίσα ανέφερε στο βίντεο που ακολουθεί:


alphanews.live

Post Top Ad


-->