Δεν την... πάτησε μόνο η Ευριπίδου! «Κλείνουν» πρόωρα και άλλες εκπομπές του TVONE! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/6/18

Δεν την... πάτησε μόνο η Ευριπίδου! «Κλείνουν» πρόωρα και άλλες εκπομπές του TVONE!


Tον δρόμο που χάραξε το 'Όλα Για Σένα' ακολουθούν κι άλλες εκπομπές του TvOne. 

Η εκπομπή "Όλα Για Σένα" πρόωρα έλαβε τέλος την Πέμπτη, 28/6, ενώ κανονικά θα τελείωνε την Παρασκευή, 30 Ιουνίου. Δυστυχώς δεν είναι η μόνη εκπομπή που παίρνει αυτήν την οδό, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Εκτελεστικός Διευθυντής του TvOne, Κώστας Ζερβός, στο ThemaOnline, ακολουθούν κι άλλες.

Όπως μας εξήγησε ο Κώστας Ζερβός από την Δευτέρα, 2/7/2018 αλλάζει ο προγραμματισμός του καναλιού και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει από τις 9:00 μέχρι τις 12:00 το μαγκαζίνο «Στην Φωλιά των Κου κου» και 12:00 – 14:00 την εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», μιας και αναλαμβάνει η νέα διοίκηση.Εν ολίγοις, σύμφωνα με τα συμφραζόμενά του, οι αλλαγές στο πρόγραμμα αποφάσιστηκαν να λάβουν χώρα από την Πέμπτη, 28/6, προκειμένου να βοηθηθεί το κανάλι και οι τηλεθεατές να δεχθούν ομαλά το νέο πρόγραμμα.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντης του TvOne σχετικά με την απόφαση για το πρόωρο τέλος της Κωνσταντίνας Ευριπίδου ανέφερε: «Δεν έχει να κάνει με κανέναν. Έχω στείλει ευχαριστήριες επιστολές στην εκπομπή ‘Πρωινά Νέα’, στο ‘Έχεις Μέσον’, στην εκπομπή ‘Σαν την Κύπρο’ και στο ‘Όλα Για Σένα».

Οπόταν σύμφωνα με τα συμφραζόμενα του Κώστα Ζερβού την πεπατημένη της εκπομπής της Κωνσταντίνας Ευριπίδου ακολουθούν οι εκπομπές 'Πρωινά Νέα’,  ‘Έχεις Μέσον’ και  ‘Σαν την Κύπρο’.

Ο Ονούφριος Σωκράτους μάλιστα την Παρασκευή, 29/6, με μια ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε μαζί με την ομάδα της εκπομπής "Πρωινά Νέα" τους τηλεθεατές.

Post Top Ad


-->