Αποστόμωσε τους πάντες η Κύπρια με τα ενωμένα φρύδια! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/6/18

Αποστόμωσε τους πάντες η Κύπρια με τα ενωμένα φρύδια!


Η Σοφία Χατζηπαντελή, 21 ετών, εμφανίστηκε στο ITV Daytime show Good Morning Britain για να συζητήσει το μοναδικό της βλέμμα και το πώς αγαπά την εμφάνισή της επειδή μεγάλωσε έτσι ένας «πεισματάρης επαναστάτης».

Η πρόσφατα, απόφοιτος μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου του Maryland, ως γνωστό μεγάλωσε στην Κύπρο πριν μεταναστεύσει στις ΗΠΑ και εξήγησε ότι το φρύδι της, είναι στα κυπριακά γονίδιά της. Προσέθεσε ότι οι πρόγονοί της και η πολιτιστική κληρονομιά της την ενέπνευσαν να μεγαλώσει τα φρύδια της για να επιτύχει το κίτρινο unibrow.

«Ήμουν πάντα γνωστή, ότι άλλαζα την εμφάνισή μου και έκανα ό, τι θέλησα», εξήγησε. «Και υποθέτω ότι αυτό το είδος πείσματος και επαναστάσεως με έκανε να κάνω κυριολεκτικά ό, τι θέλω».

Η Sophie, που είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκεφθεί την οικογένεια και για τη μοντελοποίηση, δήλωσε στους παρουσιαστές Richard Madeley και Ranvir Singh ότι αγαπά την αντίδραση του κόσμου στην εμφάνιση της.

«Μπορώ να περπατήσω έξω σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στο Λονδίνο, και γνωρίζω ότι οι άνθρωποι θα έχουν αρνητικές, συγκλονιστικές, θετικές, σφοδρές και ανήσυχες αντιδράσεις αλλά ακόμα θα είμαι σε θέση να είμαι ισχυρή με το ποιά είμαι, και απλά περπατώ στο δρόμο », εξήγησε. 

Αλλά ήταν ευτυχής που κατάφερε να βρει έναν τρόπο να ξεχωρίσει: «Από τότε που ήμουν μικρή, πάντα ήμουν αρκετά διαφορετική, είτε με το στυλ μου είτε με τον τρόπο που ενεργούσα.

«Ήμουν πάντα μόνη μου από το σχολείο αλλά και μεγαλώνοντας. Ήταν πολύ περίεργο και με όλα αυτά ήθελα απλώς να προωθήσω κάποια όρια».

«Το έκανα πριν κάποιος ξέρει πραγματικά ποια ήμουν και δεν είχε τίποτα να κάνει με την προσοχή ή κάτι τέτοιο». Σε κάθε ποστ στο Instagram της, η Sophia προσθέτει το hashtag #UnibrowMovement για να ενθαρρύνει τους άλλους να την αποδεχθούν.

«Αυτό το κίνημα unibrow δεν είναι μόνο για να αφήσουμε τα πάντα να πάνε, αν θέλετε να είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε τελικά, για μένα είναι για να κάνετε αυτό που πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους».tothemaonline.com


Post Top Ad


-->