Μίνα Αρναούτη: Η πρώτη της εμφάνιση της στην εκπομπή! Η αμηχανία και τα λόγια στο κοινό! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/6/18

Μίνα Αρναούτη: Η πρώτη της εμφάνιση της στην εκπομπή! Η αμηχανία και τα λόγια στο κοινό!Το καλωσόρισμα από την Νένα Χρονοπούλου!

Μια νέα εκπομπή ξεκίνησε στο Νέο Κανάλι! Οι "Αποκαλύψεις" με την Νένα Χρονοπούλου- ενώ μέσα στο πάνελ της εκπομπής είναι η Μίνα Αρναούτη!

Η Νένα Χρονοπούλου ευχαρίστησε και καλωσόρισε όλη την ομάδα της εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες- ενώ έφτασε και στην δημοσιογράφο Μίνα Αρνούτη!


Η Νένα Χρονοπούλου την καλωσόρισε λέγοντας:

«Αλλά επειδή όλοι την ξέρετε. Είναι η Μίνα..που όμως είναι δημοσιογράφος και επειδή δίπλα μου έχω την Ρενέ Σαραντινού, η οποία είναι χρόνια δημοσιογράφος θα ήθελα εκτός από το να αυτο-συστηθείς να σου κάνει μια πολύ ωραία παρουσίαση εδώ η φίλη μας»

Η δημοσιογράφος, ρώτησε την Μίνα Αρναούτη πως αποφάσισε να συμμετέχει στην εκπομπή!

«Είχα σπουδάσει δημοσιογραφία- κάποια στιγμή είχα μια ατυχία στην ζωή. Κατά τα άλλα ήθελα πολύ να το κάνω. Μου δόθηκε μια ευκαιρία εδώ από το κανάλι και θέλω να την αξιοποιήσω με όλα τα μέσα και τις δυνατότητες και την αξία μου». Η Μίνα Αρναούτη μεταξύ των άλλων ευχαρίστησε για την τηλεοπτική αγκαλιά- ενώ εξήγησε ότι είναι νέα στον χώρο!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:


youweekly.gr

Post Top Ad


-->