Πέθανε από την επάρατη νόσο γνωστό στέλεχος ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/6/18

Πέθανε από την επάρατη νόσο γνωστό στέλεχος ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας!Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Άρη, μετά την είδηση του χαμού του επί σειρά ετών μάνατζερ της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη. Ο εκλιπών έδωσε άνιση μάχη με την επάρατη νόσο και δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Φτωχότερη είναι η οικογένεια του Άρη, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ, καθώς ο Βασίλης Βουρτζούμης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών.Ο επί σειρά ετών μάνατζερ της ομάδας έδωσε άνιση μάχη με την επάρατη νόσο αλλά δεν τα κατάφερε να βγει νικητής. Η κηδεία του Βασίλη Βουρτζούμη θα γίνει σήμερα (12/06) στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του Άρη

«Η οικογένεια του ΑΡΗ θρηνεί την απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την ομάδα μας για περισσότερα από 20 χρόνια. Η είδηση του θανάτου του επί σειρά ετών μάνατζερ της ομάδας μας, βύθισε σε πένθος ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Για περίπου δυο χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, όμως δεν άντεξε και σήμερα «έφυγε» από τη ζωή. Όλοι θα τον θυμόμαστε για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, την προσφορά του και την αγάπη του για τον ΑΡΗ.

Βασίλη Βουρτζούμη θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας».newsit.gr

Post Top Ad


-->