Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Λούκα Γιώρκα! «Πήρα χάπια αντικαταθλιπτικά, έτρεχα στους δρόμους....» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/6/18

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Λούκα Γιώρκα! «Πήρα χάπια αντικαταθλιπτικά, έτρεχα στους δρόμους....»


O αγαπημένος τραγουδιστής είναι αδιαμφισβήτητα ταλέντο, ενώ η φωνή του μπορεί να σε ταξιδέψει!

Ο λόγος για τον Λούκα Γιώρκα, που κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή- ενά προφυλάσσει και την σχέση του με την Έλενα Ράπτη από τα φώτα της δημοσιότητας!Μέσα από τα social media, μοιράστηκε την προσωπική του ιστορία όλα αυτά τα χρόνια!

Πιο συγκεκριμένα:

«Η δημοσιότητα μοίρασε τη ζωή μου στα δύο. Με φόρτωσε με την ευθύνη του προτύπου, της απόδειξης του αδύνατου, του ψεύτικου καθωσπρεπισμού και της υποκρισίας από την οποία πάσχει η εποχή μου, μα ήμουν μικρός. Έτσι προσπαθούσα για χρόνια να κάνω κακό σε αυτόν το ”διάσημο” που μπήκε στη ζωή μου και έφερε τα πάνω κάτω. Τον φοβόμουνα γιατί δε μπορούσα να τον διαχειριστώ… για αυτό ήθελα να τον βλάψω. Ήπια αλκοόλ και περπάτησα μεθυσμένος την Αθήνα, είχα κρίσεις πανικού, πήρα χάπια αντικαταθλιπτικά, έτρεχα στους δρόμους για να με δει έστω κάποιος την ώρα που ”πεθαίνω” και έσκιζα τις αφίσες του στους δρόμους. Αυτός ο πόλεμος κράτησε χρόνια. Έκανα ψυχοθεραπείες, προσπάθησα να έρθω ακόμη πιο κοντά στο Θεό μέχρι που συνειδητοποίησα ότι το μόνο που κάνω είναι να αυτοκαταστρέφομαι. Ότι αυτός ο οποίος μάχομαι δεν είναι εχθρός μου. Δεν είναι καν φίλος μου. Είμαι εγώ…και αυτόματα δυνάμωσα. Μάζεψα τα θρύψαλα από κάθε γωνιά του είναι μου και με ξαναέφτιαξα. Τώρα δε θα πω ”είμαι έτοιμος”, αλλά είμαι εδώ και έχω την εμπειρία και την ακεραιότητα που χρειάζομαι για να διαχειριστώ πιο σωστά τις μάχες που έρχονται!!!»

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα:youweekly

Post Top Ad


-->