Βίασε την 81χρονη γιατί ήθελε να την εκδικηθεί ο 17χρονος στη Λευκωσία - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/6/18

Βίασε την 81χρονη γιατί ήθελε να την εκδικηθεί ο 17χρονος στη ΛευκωσίαΞανά ενώπιων δικαστηρίου βρέθηκε ο 17χρονος που επιτέθηκε και βίασε 81χρονη γυναίκα τον Μάρτιο στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 81χρονη, ο 17χρονος νεαρός από την Ρουμανία μπήκε στο σπίτι της μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα, τηνςεπιτέθηκε, την έριξε στο έδαφος και τη βίασε.

Αποτέλεσμα της πτώσης να μεταφερθεί στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, αφού  η ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε στη λεκάνη και στο χέρι.


Ο 17χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με  τις κατηγορίες του βιασμού, της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και της διάρρηξης, τις δύο τελευταίες εκ των οποίων είχε παραδεχθεί από την αρχή.

Στην πρώτη του κατάθεση όσον αφορά τον βιασμό, ο ίδιος ανέφερε πως δεν θυμάται κάτι τέτοιο, ενώ όταν υπήρξε σύνδεση του με τις επιστημονικές εξετάσεις παραδέχτηκε την κατηγορία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο 17χρονος βίασε την ηλικιωμένη γυναίκα για να την εκδικηθεί επειδή όταν βρέθηκε στο σπίτι της με την εγγονής της, του έκανε παρατήρηση και τον έδιωξε ενώ ισχυρίστηκε πως όταν την βίασε βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->