Αυτός ο γάμος θα έχει ενδιαφέρον! Γιώργος Αναγιωτός – Βαλεντίνα Νικολάου: Θα παντρευτούν παραδοσιακά! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

30/6/18

Αυτός ο γάμος θα έχει ενδιαφέρον! Γιώργος Αναγιωτός – Βαλεντίνα Νικολάου: Θα παντρευτούν παραδοσιακά!


Τι δηλώνει η σύντροφος του ηθοποιού λίγες ημέρες πριν;

Το ερχόμενο Σάββατο, 7 Ιουλίου, ο ηθοποιός της “Γαλάτειας”, Γιώργος Αναγιωτός και η εκλεκτή της καρδιάς του, Βαλεντίνα Νικολάου πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, πραγματοποιώντας ένα γάμο που δεν συνηθίζεται πλέον στις ημέρες μας, τηρώντας τα έθιμα και τις παραδόσεις του νησιού μας.


Η Βαλεντίνα Νικολάου, μιλώντας στο περιοδικό “OK!”, μίλησε για το γάμο τους, λέγοντας: “Ο γάμος για μένα είναι κομμάτι της παράδοσής μας. Με αυτό το σκεπτικό προχωρήσαμε στο concept αυτό. Παράδοση από την αρχή μέχρι το τέλος! Τα έθιμα του τόπου μας είναι αυτά που μας θυμίζουν το ποιοι είμαστε και από πού ερχόμαστε! Τα ξενόφερτα έθιμα και τελετές αλλοιώνουν την κουλτούρα μας σε γενικό επίπεδο. Δεν είχα δει ποτέ τα έθιμα του κυπριακού γάμου παραμόνο σε τηλεοπτικές σειρές και έτσι θεώρησα ότι θα ήταν μια όμορφη εμπειρία για εμάς, αλλά και για τους καλεσμένους να ζήσουμε για λίγες ώρες στιγμές από το παρελθόν”.
ilovestyle.com

Post Top Ad


-->