Η Αριστοτέλους απαντά σε follower της σε σχόλιο για τις...ρυτίδες της - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/6/18

Η Αριστοτέλους απαντά σε follower της σε σχόλιο για τις...ρυτίδες τηςΗ Χριστιάνα Αριστοτέλους απαντά με τον πιο ωραίο τρόπο και υπερασπίζεται τον εαυτό της, την ηλικία της, το σώμα της αλλά και όλες τις γυναίκες με ρυτίδες.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια στο πλαίσιο συζήτησες στον αέρα της εκπομπής της, για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Μαρία Κορινθίου για το σώμα της και τον τρόπο απάντησης, ανέφερε ότι επί ευκαιρίας ήθελε να απαντήσει σε μια ακόλουθό της, η οποία την κατέκρινε για τις ρυτίδες που έχει στο πρόσωπό της.

Αφορμή στάθηκε η φωτογραφία που ανέβασε με τον άνδρα της Γιώργο Εφραίμ, στην παραλία, στην οποία σχολιάστηκε "τί ρυτίδα είναι αυτή;;;". Αμέσως άλλοι ακόλουθοι και γυναίκες απάντησαν στην κακεντρέχεια και στο σχόλιο. Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.

Η παρουσιάστρια έδωσε την δική της απάντηση από τον αέρα της εκπομπής της, η οποία ήταν μεν λιτή αλλά αποστομωτική. Η ίδια ανέφερε ότι ήθελε να τις απαντήσει ότι "η ρυτίδα της είναι... φυσιολογική".

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους για ακόμα μια φορά υπερασπίζεται την φυσιολογική εμφάνισή της χωρίς ρετούς και photoshop, βγάζοντας φωτογραφίες και ζώντας ως τη μέσα Κύπρια γυναίκα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμαalphanews.live

Post Top Ad


-->