Αμήχανη η Ευριπίδου στην έναρξη του «DanSing»– Το νευρικό γέλιο και η… σπόντα που δυσαρέστησε - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/6/18

Αμήχανη η Ευριπίδου στην έναρξη του «DanSing»– Το νευρικό γέλιο και η… σπόντα που δυσαρέστησεΑν και δεν έδωσε καμία εξήγηση στους τηλεθεατές για το πρόωρο φινάλε του φιλανθρωπικού show, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δεν κατάφερε να κρύψει την αμηχανία της στο τελευταίο live.

Με συνοπτικές διαδικασίες κρίθηκε από τη διεύθυνση το «κόψιμο» της εκπομπής πολύ πριν την ώρα του κι αυτό λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που συγκέντρωνε στην prime-time.

Έτσι, η παρουσιάστρια αναγκάστηκε για δεύτερη φορά φέτος (η πρώτη ήταν τα καλλιστεία) να απευθυνθεί σε ζωντανή σύνδεση στους τηλεθεατές από μία, ομολογουμένως, δύσκολη θέση.


Για τους λόγους που η εκπομπή ρίχνει τίτλους τέλους μετά από μόλις τρία live, δεν δόθηκαν εξηγήσεις και η Ευριπίδου αναφέρθηκε απλώς στη διεξαγωγή τελικού.

Παρόλα, αυτά κατά τη σύνδεση με το λεγόμενο «Green Room», ένα μάλλον νευρικό γέλιο που συνόδευσε ένα σχόλιο για τους διαγωνιζόμενους που «πάνε όλοι τελικό», πρόδωσε την αμηχανία της.

Στη συνέχεια, συνομιλώντας με τον Χάρη Αριστείδου αναφέρθηκε και στα social media, τονίζοντας ότι ο κόσμος «μπορεί να γράφει ό,τι θέλει». Η ατάκα εκλήφθηκε ως… υπονοούμενο από τους χρήστες του twitter, που έσπευσαν να απαντήσουν αναλόγως!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:
tothemaonline.com

Post Top Ad


-->