Είναι επίσημο! Aυτή θα είναι η χώρα που θα διοργανώσει την Eurovision 2019 - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

22/6/18

Είναι επίσημο! Aυτή θα είναι η χώρα που θα διοργανώσει την Eurovision 2019Μια διοργάνωση, ένας διαγωνισμός, δεκάδες χώρες και πολλές φήμες για την φετινή του διεξαγωγή.

Από τη νίκη της Netta με το Ισραήλ, έχουν ξεκινήσει οι εικασίες κατά πόσο η χώρα, η οποία βρίσκεται σε συνεχείς πολεμικές συγκρούσεις μπορεί να διοργανώσει την Eurovision. Η νικήτρια αλλά και ο πρωθυπουργός δήλωσαν ότι ο διαγωνισμός θα γίνει στην Ιερουσαλήμ, με μέλη της EBU, πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και χιλιάδες fans να αντιδρούν, αναφέροντας ότι είναι ριψοκίνδυνο και προτάσσοντας ως καλύτερη επιλογή το Τελ Α Βιβ.


Η EBU είχε ανακοινώσει πριν από μερικές εβδομάδες στους eurofans να μην ετοιμάζουν βαλίτσες για Ισραήλ αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη. Οι φήμες πήραν φωτιά με Κύπρο και Αυστρία να είναι έτοιμες να διοργανώσουν τον διαγωνισμό αν δεν καταλήξουν σε συμφωνία, κυβέρνηση και διοργάνωση.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, αφού ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο διαγωνισμός θα γίνει στο Iσραήλ και μέχρι τέλη Σεπτέμβρη θα γνωρίζουμε ακριβείς ημερομηνίες και πόλη.


alphanews.live

Post Top Ad


-->