Άφωνη η Ευριπίδου με την καλεσμένη της - «Έτυχε να μου αρέσει το φλερτ από γυναίκα» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/6/18

Άφωνη η Ευριπίδου με την καλεσμένη της - «Έτυχε να μου αρέσει το φλερτ από γυναίκα»«Κόκκαλο» έμεινε η Ευριπίδου με την δήλωση της καλεσμένης της... σχετικά με το φλέρτ από άτομα του ιδίου φύλου.

Στην εκπομπή «Όλα Για Σένα» την Τετάρτη, 6 Ιουνίου, ήταν καλεσμένες οι πρωταγωνίστριες της παράστασης «Γοργόνες και Μάγκες» που αυτές τις μέρες έχει κατέβει στην Κύπρο για περιοδεία.

Όταν η Ευριπίδου τελείωσε τις ερωτήσεις της στην Ζέτα Δούκα και Μαρία Κορινθίου ανέλαβαν δράση οι συνεργάτες της με καυτά ερωτήματα.

Μια από τις ερωτήσεις που έθεσαν στις πρωταγωνίστριες ήταν: «Σ’ έχει φλερτάρει ποτέ άτομο του ίδιου φύλου και αν ναι σου άρεσε».


Η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που έλαβε χώρα πριν πολλά χρόνια στο εξωτερικό και ένιωσε φοβερή αμηχανία.

Η Ζέτα Δούκα παραδέχτηκε ότι της έτυχε πάρα πολλές φορές, και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με την Ελληνίδα πρωταγωνίστρια να εξηγεί το φλερτ από άτομα του ιδίου φύλου λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης και του παρουσιαστικού της.

«Έχω κι ένα παρουσιαστικό που παραπέμπει λίγο σε άντρα. Έχω λίγο πιο αντρικά χαρακτηριστικά. Είμαι πιο εντονη. Οπότε αυτό αρέσει σε κάποιες γυναίκες. Και αν μου άρεσε; Σε κάποιες περιπτώσεις μου άρεσε. Σε άλλες όχι...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και μάθετε τι απάντησε στην Ευριπίδου η Ζέτα Δούκα όταν τη ρώτησε «Πώς αντέδρασες όταν σου άρεσε;» στο video που ακολουθεί:

tothemaonline.com

Post Top Ad


-->