Χριστιάνα Αριστοτέλους – Γιώργος Εφραίμ: Τρυφερά στιγμιότυπα από τη βάπτιση της μικρής Μελίνας! [pics] - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/5/18

Χριστιάνα Αριστοτέλους – Γιώργος Εφραίμ: Τρυφερά στιγμιότυπα από τη βάπτιση της μικρής Μελίνας! [pics]"Νοιώθω τόσο ευλογημένη... από τις πιο όμορφες και δυνατές στιγμές της ζωής μας..!!", αυτά ήταν κάποια από τα λόγια της παρουσιάστριας του "Με αγάπη Χριστιάνα" μετά τη βάφτιση της κορούλας της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριαστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ, οι οποίοι το απόγευμα της Κυριακής 20/5 βάφτισαν την κορούλα τους και το ονομά αυτής Μελίνα!


Η βάφτιση έγινε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο με νονό τον αδερφό της παρουσιάστριας, Πόλυ Αριστοτέλους στην εκκλησία Αγία Μαρίνα στο Στρόβολο Λευκωσίας.  Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση με ένα παραμυθένιο σκηνικό σε γνωστή αίθουσα της πρωτεύουσας, όπου όλοι οι καλεσμένοι υποδέχθηκαν την μικρή Μελίνα.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους φανερά ευτυχισμένη και ενθουσιασμένη από την όλη διαδικασία, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram κάποια στιγμιότυπο από τη βάφτιση, μεταξύ των οποίων ανάρτησε τρυφερές φωτογραφίες της ίδιας και του συζύγου της Γιώργου Εφραίμ έχοντας αγκαλιά την κόρη τους. Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να εκφράσει και τα συναισθήματά της για αυτό που βίωσε, ευχαριστώντας στη συνέχεια όλους όσους τη βοήθησαν να κάνουν τη βάφτιση της Μελίνας παραμυθένια, γράφοντας χαρακτηριστικά:

newsit.com.cy

Post Top Ad


-->