Χειροπέδες σε πα - τέρα(ς) στη Λευκωσία - Προσπάθησε να βιάσει την κόρη του - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/5/18

Χειροπέδες σε πα - τέρα(ς) στη Λευκωσία - Προσπάθησε να βιάσει την κόρη τουΣε καταγγελία για άσεμνη επίθεση από τον 35χρονο πατέρα της προέβη στην αστυνομία 14χρονη στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος» ο  35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του.

Σημειώνεται πως η διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Για την υπόθεση ενημερώθηκε και το Γραφείο Ευημερίας που μερίμνησε ούτως ώστε η 14χρονη να απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον.Τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία η 14χρονη, είχε εκμυστηρευτεί νωρίτερα σε φιλικά της πρόσωπα τα οποία την παρακίνησαν για να προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία.

Μετά την καταγγελία οι ανακριτές της υπόθεσης έλαβαν από την ανήλικη οπτικογραφημένη κατάθεση που εξιστορεί όσα τραγικά έζησε.

Εντωμεταξύ σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» η 14χρονη ζούσε με τον πατέρα της αφού η μητέρα της ζει στο εξωτερικό.

Σημειώνεται πως η διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Για την υπόθεση ενημερώθηκε και το Γραφείο Ευημερίας που μερίμνησε ούτως ώστε η 14χρονη να απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον.  Ο 35χρονος αρνήθηκε κάθε ανάμιξη στην υπόθεση.

reporter.com.cy

Post Top Ad


-->