Χαμός στο «Power οf Love»: Παίκτες πιάστηκαν στα χέρια! VIDEO - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/5/18

Χαμός στο «Power οf Love»: Παίκτες πιάστηκαν στα χέρια! VIDEOΦαίνεται πως η κόντρα στο ριάλιτι της αγάπης ανάμεσα σε Σωκράτη και Νίκο δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αυτό γιατί και οι δύο διαγωνιζόμενοι, προσπαθούν να πλήξουν ο ένας τον άλλο με κάθε τρόπό. Η αρχή έγινε στο gala της Παρασκευής και συνεχίζεται όλη αυτή την βδομάδα.

Ο «γέροντας» Νίκος Σπυριδαντωνάκης, δεν «χώνεψε» όπως φαίνεται το «καταδικάζω» του Σωκράτη, όταν ρωτήθηκε σχετικά για την κίνηση του 45χρονου συμπαίκτη του να κλωτσήσει το τραπέζι προς το μέρος της Βίβιαν και κατηγόρησε ευθέως τον 29χρονο μπάρμαν για λεκτική βία και bullying.Στο επεισόδιο μάλιστα της Τρίτης 22/5 συνομιλώντας με την Τζούλια και τον Μιχάλη ο 45χρονος ανέφερε, πως  έχει τον ίδιο χαρακτήρα από τη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι, τόσο οn camera όσο και πίσω από αυτές, ενώ άφησε αιχμές για τον Σωκράτη, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι πριν λίγες μέρες ο Σωκράτης πιάστηκε στα χέρια με τον Αλέξανδρο πίσω από τις κάμερες!

Εννοείται ότι η κουβέντα του αυτή δεν θα πέσει κάτω και είμαστε σίγουροι πως στο gala της Παρασκευής 25/5 σίγουρα θα παίξει το βίντεο, το οποίο και θα συζητηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:tothemaonline.com

Post Top Ad


-->