Βόμβα! Παντρεύεται ο Παναγιώτης Κυριάκου; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/5/18

Βόμβα! Παντρεύεται ο Παναγιώτης Κυριάκου;Κι όμως το μάθαμε και δεν το πιστεύαμε. Ο Παναγιώτης Κυριάκου παντρεύεται και έβγαλε μέχρι και … τρέιλερ! Λέτε ο Λούης Πατσαλίδης να είναι κουμπάρος; Και τελικά ποια παντρεύεται; Μα την Ξένια Κωνσταντινίδου!

Και ο γάμος γίνεται γιατί και οι δύο πρωταγωνιστούν στη νέα κωμική σειρά του ΣΙΓΜΑ "Παντρεμένοι κι οι δυο" που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20 Μαΐου στις 21:15 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα με Πέμπτη την ίδια ώρα.


Η κωμική σειρά αφορά δυο παντρεμένα ζευγάρια. Το πρώτο ζευγάρι η Δέσποινα (Άννα Μονογιού) και ο Αλέξης (Τόνυ Δημητρίου) γύρω στα 45 είναι το παραδοσιακό κυπριακό ζευγάρι, με τα δυο τους παιδιά και την στρωμένη, ρουτινιασμένη και λίγο … σκονισμένη από τα χρόνια κοινή τους ζωή.
Το δεύτερο ζευγάρι η Ξένια (Ξένια Κωνσταντινίδου) και ο Παναγιώτης (Παναγιώτης Κυριάκου) είναι το νεαρό ζευγάρι, το φρεσκοπαντρεμένο, το ζωηρό, το ορεξάτο. Είναι μόλις 25 χρονών και βρίσκονται στην αρχή του κοινού τους βίου.
Οι ατακαδόρικοι διάλογοι, το έξυπνο χιούμορ, και ο σαρκασμός που … σκοτώνει,  είναι η καλύτερη συνταγή για γάμο, πόσω μάλλον για σειρά!

Μια σειρά αυστηρώς κατάλληλη για όλους ακόμα και … για χωρισμένους!


ilovestyle.com

Post Top Ad


-->