«Το Game of Love είναι η αποθέωση της ξεφτίλας! Απορώ με τον Χριστόπουλο»! Γνωστός Έλληνας αδειάζει το ριάλιτι του ΑΝΤ1! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

25/5/18

«Το Game of Love είναι η αποθέωση της ξεφτίλας! Απορώ με τον Χριστόπουλο»! Γνωστός Έλληνας αδειάζει το ριάλιτι του ΑΝΤ1!Για το Game of Love μίλησε μεταξύ άλλων ο γνωστός Έλληνας και τα όσα είπε θα συζητηθούν!

Ο Νίκος Αποστολόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα!

Βλέπεις τηλεόραση;
Φέτος είδα πολύ. Όλα τα είδα. Το Game of Love, αυτό του ΑΝΤ1, είναι καταπληκτικό πορ…ό, πρώτης κατηγορίας. Τα παλικάρια και οι γκόμενες είναι… άστα!


Θα μπορούσες να παρουσιάσεις ένα τέτοιο παιχνίδι;
Με τίποτα, απορώ με τον Χριστόπουλο, πώς το κάνει αυτό. Δεν ξέρω… Ο άνθρωπος έχει οικονομικό θέμα, κάτι έχει… Ο Χάρης είναι πολύ καλό παιδί. Πώς έφτασε να κάνει αυτές τις συζητήσεις με αυτήν… «να σου δώσω ένα 500άρικο να κάνει μια π…α στον άλλον». Είναι πράγματα αυτά; Είναι η αποθέωση της ξεφτίλας, πιο ξεφτίλα δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτοί είναι οι απόκληροι της τηλεόρασης, με το 7% που κάνουν.youweekly.gr

Post Top Ad


-->